Mopoauto AM121

AM121-kortin (mopoauto) voit suorittaa Tampereella Keskustan toimipisteessä ja Ylöjärvellä. Molemmissa paikoissa on edullinen hinta.
Mopoautokurssit pyörivät koko vuoden. Aloitukseen tarvitset mukaan vain kuvallisen henkilötodistuksen (jos ei sinulla nyt ole sellaista, voit silti tulla kurssille).

SEURAAVAT KURSSIT
 Hinnat

Tampere Keskusta:
ke 30.5. klo 17.30 ja ma 4.6. klo 13.00
Ylöjärvi: 
ti 29.5. klo 17.00 ja ti 5.6. klo 16.00
 

kevättarjous

AM121-mopoauton peruskurssin hinta 350€ ja
mopoauto PRO-kurssin 450€
(lue lisää alempaa)

Muut maksut

  • Ajokorttilupa Ajovarmalle 40€

  • Teoriakoe ja ajokoe Ajovarmalle
    yht. 96€

Meiltä saat ajokorttiin myös edullisen rahoituksen.  Katso lisää ->

 

OPETUSMÄÄRÄT

Ligier.JPG

Teoriatunnit 6

Ajotunnit 3 ja pro-kurssilla 5

Nyt voit valita tavallisen mopoautokurssin sijaan PRO-kurssin, jolloin saat enemmän ajo-opetusta ja saat paremmat valmiudet liikenteeseen. Tavallisessa kurssissa on lakisääteisesti 3 ajotuntia. Tämä harjoitusmäärä on erittäin pieni, koska kuitenkin tulee selvitä vilkkaassakin liikenteessä turvallisesti.

Siksi olemme räätälöineet mopoauto-PRO -kurssin,  johon sisältyy 5 ajotuntia. Tällä kurssilla tulee enemmän liikennetilanteita ja harjoitukset ovat monipuolisempia.

Teoriakokeeseen voi mennä 1 kk ennen kuin täytät 15v, oppitunnit on käyty, nettiharjoitukset tehty hyväksytysti ja ajokorttilupa myönnetty. Autokoulu varaa aina kaikki kokeet.Ajotunnit voidaan aloittaa vasta, kun ikää on 15v.

Teoriaopetus pidetään autokoululla,  ajotunnit koulun omalla mopoautolla.

Kurssimaksu sisältää teoriaopetuksen, ajo-opetuksen, mopoauton vuokran ajokokeessa, teoriakokeen harjoittelun netissä, toimistopalvelut ja arvonlisäveron.
Ajotunti 70 €.
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidämme oikeuden muutoksiin. Muistutusmaksu 5 €.