Rahoitus ja osamaksu

JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA AUTOKOULU!

Voit kätevästi maksaa autokoulun kerralla tai osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai max 2.000 € voidaan hakea paikan päällä autokoulussa ilman työpaikkatietoja.
Luotonantaja on Resurs Bank AB.
Jos olet alle 20-vuotias, voi huoltajasi tai muukin henkilö hakea autokoulurahoitusta sinun ajokorttiasi varten.
Ajokortin (ja tarvittaessa muiden vaiheiden) suorittaminen nopeutuu. Tämä rahoitus onkin ollut suosittu edullisuutensa vuoksi.

RAHOITUKSEN EDUT

Autokoulun aloittaessasi sinun ei tarvitse maksaa mitään. Lasku toimitetaan kotiisi sopimuksen tekemistä seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää allaolevista linkeistä.

HAE JO TÄNÄÄN!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:
Tarkista, että henkilötunnuksesi (hakijan) on oikein
Ikäraja luoton myöntämiselle on 20 vuotta, joten vanhempasi tai huoltajasi voi hakea luottoa
Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
Voit hakea maksuaikaa 2.000 € asti pelkällä henkilötunnuksella ja -todistuksella kotona tai autokoululla ja saat luottopäätöksen heti.
Tällöin saat maksuvaraa autokoulun kaikkien vaiheiden suorittamiseen mahdollisimman pian. Luottovaraa ei tarvitse käyttää kokonaan ja käyttämättömänä se ei maksa mitään.

Jos haet luottoa isommalle summalle, huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen) SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla autokoululle tekemään sopimuksen ja aloittaa haluamanasi päivänä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Tulostamme autokoululla lopullisen luottosopimuksen ja lähetämme sen luotonantajalle.

resurs-bank-logo-x2.png